среда, 2 декабря 2009 г.

De ce va plac doar baietii rai?

Cum se face ca intotdeauna sunteti atrase de barbatii care va ignora si ca fugiti de cei care va iubesc? De ce acest joc de-a soarecele si pisica? Sa descifram acest cerc vicios!

Tu il urmaresti, el fuge de tine ...

De cand l-ai cunoscut, plutesti pe un norisor... Singura problema e ca obiectul pasiunii tale nu-ti da nicio speranta. Dar e atat de sexy, atat de interesant ca nu te poti abtine! Te gandesti: daca si el simte la fel, dar nu are curaj sa-ti spuna? Cum stii? Atunci revezi de mii de ori in imaginatie rarele momente petrecute impreuna.

Analizezi totul, in cel mai mic detaliu, pentru a gasi orice element care sa dovedeasca iubirea lui pentru tine. S-a impiedicat de tine? Clar a facut-o pentru a-ti atrage atentia! Sigur... Problema e ca flirteaza ca amica ta, sosia Monicai Bellucci, dar te gandesti ca asta e doar pentru a te face geloasa.

Si in timp ce tu construiesti acest film, el tot nu-ti da vreun semn de viata. Dar are cu siguranta un motiv: e ocupat cu job-ul, cu bunica-sa, i-a murit hamsterul, are gripa A...

Vazand ca nu ai nicio veste de la el, faci marele pas: il suni tu! Dar, surpriza, nu-ti raspunde la telefon! Incetul cu incetul, el devine obsesia ta. Iata cateva semne ca ai cazut in capcana iubirii neimpartasite:

Privesti telefonul de 10 ori pe zi, sa fii sigura ca nu ai ratat vreun apel sau vreun mesaj, iar soneria este la maximum.
Pagina sa pe Facebook nu mai are niciun secret pentru tine. Il spionezi continuu si iti imaginezi ca prin status-urile sale face aluzii la persoana ta.
Le vorbesti prietenelor numai de el.

In acest timp, cel care te iubeste...

Nici nu vrei sa auzi de el! Nu-i raspunzi la telefon, caci esti prea ocupata sa nu ratezi apelul celui caruia nu-i pasa de tine.

In schimb, acesta crede ca esti frumoasa, inteligenta, iubirea lui te flateaza, dar nu simti nimic pentru el. E simplu: cu cat fuge mai mult dupa tine, cu atat il detesti mai tare.

Asta pana in ziua in care deschizi in sfarsit ochii. De atata fuga, ai obosit. Atunci descoperi ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu obiectul dorintei tale si ca ai ramas cu ratusca cea urata care te urmareste de luni bune. In fond si la urma urmei, descoperi ca nu-i chiar atat de rau si te hotarasti sa lasi mandria la o parte. Il suni, dar constati ca acum nu te mai vrea. Si iar te invarti in cerc!

Secretul pentru a iesi din cercul vicios?

Luciditate! Usor de zis, greu de facut cand esti indragostita! Cu toate acestea, luciditatea este singura metoda pentru a nu intra in cercul infinit al iubirilor neimpartasite. E foarte simplu: daca pana la finalul saptamanii tipul nu-ti mai da niciun semn de viata, ori ii este frica de angajament, ori nu-l interesezi. Lasa-l in pace, oricum meriti mai mult de-atat!

In ceea ce-l priveste pe cel care te vaneaza, fa-ti timp sa-l cunosti fara sa-i intorci imediat spatele. Poate nu e chiar Brad Pitt, dar tine la tine!

Комментариев нет:

Отправить комментарий