четверг, 24 сентября 2009 г.

6 caracteristici ale barbatului irezistibil

Nu e de-ajuns ca un barbat sa aiba un abomen pe care sa poti taia lemne pentru a fi considerat irezistibil! Iata care sunt caracteristicile pe care un barbat sexy trebuie sa le aiba in lumea femeilor!

1. E intotdeauna stapan pe situatie
Iti da fiori pe sira spinarii cand il vezi cat de calm e in situatii de criza. E intr-adevar puternic! Ne face sa credem ca lucrurile se vor termina intotdeauna cu bine!

2. Isi intretine corpul
Daca are grija de el inseamna ca pune pret pe sanatatea sa. Mai mult, daca e activ, daca merge la sala, endorfinele produse de corpul sau il ajuta sa-si mentina un psihic si un fizic bun, deci e-n stare sa aiba grija si de iubita sa.

3. Are stil
Stie ce si cum sa se imbrace, si nu arunca pe el in fiecare zi aceiasi blugi si aceeasi camasa ponosita.

4. Are un miros barbatesc

Suna atat de animalic, dar e cat se poate de adevarat: parfumul unui barbat poate innebuni femeile!

5. E afectuos
Ne place cand isi pune mana peste umarul nostru si cand isi exprima sentimentele in cuvinte. Exista barbati care isi ating partenera in timp ce conduc masina, si altii care isi tin ambele maini pe volan si ochii in fata. Cei din prima categorie se califica in categoria sexy!

6. Rade cu pofta
De notat ca exista mai multe tipuri de umor, iar cei care fac glume pe seama altora sau le dau porecle jignitoare nu intra in categoria barbatilor sexy. Spune-ne bancuri savuroase si ne vei cuceri!

Комментариев нет:

Отправить комментарий